Noticias

  • Nit de l'Art 2020
≪ Noticias
afoto novedad

La Regidoria de Cultura d'Altea llança la convocatòria de projectes per a participar en la IV edició de la Nit de l'Art

NIT DE L'ART 2021

Després de la parada obligatòria deguda a la crisi de la Covid-19 en 2020, la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Altea torna a programar un dels grans projectes culturals del municipi com ara la Nit de l'Art que enguany celebrarà la seua IV Edició els dies 3, 4 i 5 de juny.

Amb l'ànim de dinamitzar la cultura i la creació contemporània en el municipi d'Altea, la Nit de l'Art es planteja com un espai viu d'experimentació i trànsit artístic. Una convocatòria oberta dirigida a la selecció d'innovadors projectes de vídeo creació, instal·lació i/o performance per a conformar un itinerari artístic temporal en el nucli urbà.

Els artistes interessats a participar poden descarregar les bases de la convocatòria en la pàgina web de l'Ajuntament d'Altea o en el Facebook de la Nit de l'Art. El termini de presentació de projectes s'obri l'1 de març i s'allarga fins al dia 28 del mateix mes.

Així mateix, la Nit de l'Art s'obre també a tots els artistes i artesans locals que vulguen formar part del circuit guiat de Open Studios Nit de l'Art/ Altea 2021 amb una convocatòria oberta. Tots els interessats en participar poden enviar un correu a nitdelartaltea@gmail.com del 1 al 28 de març.