Agenda eventos

  • Nit de l'Art 2020
≪ Agenda eventos
afoto novedad

Èxit de públic a la IV Edició de la Nit de l'Art Altea

IV Edició de festival Nit de l'Art

Des de dijous passat i fins dissabte més de tres-centes persones han assistit a les diferents activitats de la Nit de l'Art. Tres dies de festival artístic on el públic ha pogut gaudir d'una conferència, quatre rutes guiades a vint estudis d'artistes i artesans, dos tallers de dansa per a xiquets i les cinc propostes guanyadores de la convocatòria de projectes de performance, instal·lació i videocreació.

Després d'un any sense poder celebrar el festival a causa de la crisi sanitària, la Nit de l'Art ha tornat enguany amb molta força i es consolida ja com una de les principals propostes culturals del poble d'Altea.

Segons paraules de la comissària de la mostra, Isabel Martínez, "estem molt contents amb la fantàstica acollida que ha mostrat el públic d'Altea i voltants que s'han arrimat a participar de la Nit de l'Art. A més a més, també volem donar les gràcies a tots els tallers d'artistes que s'han sumat enguany a les rutes guiades i que amb el seu treball fan cada vegada més atractiu el festival."